Ontdek onze toestellen

Aanleveren en installatie van promotioneel materiaal (2 jaar garantie op toestel en 1 jaar op de hendles).
Opleiding en cursus inbegrepen bij aankoop. Na de opleiding kan u direct aan de slag, met pakket verbruiksproducten.

4 in One

Hifu machines

Cryoliposy

Diode Lasers

EMS Sculp

Fungus Nails

Skin Analyser

NMS NMT

ND-YAG Laser

Vacuum Aquacleaner

 

4 in 1 toestel SHR / E light / Pico / RF

Multifunctioneel toestel

Definitieve ontharing, huisverstrakking, rimpel- en acné verwijdering, huidverjonging, pigment- en vasculaire therapie, couperose behandeling, carbon peeling en tattoo verwijderen.

002h-3h-3[20216].jpg
 
未标题-1-1.jpg

7d Hifu

De 7D HIFU-machine is een op hoge intensiteit gerichte ultrasone behandeling die is ontworpen om de tekenen van veroudering te helpen omkeren en belooft een langdurig jeugdig uiterlijk. In vergelijkenis met alle andere huidverstrakkingsapparatuur, biedt het een aangepaste behandelingsprocedure voor het hele gezicht, de nek en het lichaam.

 

360° Cryopolise afslanking machine

Vetbevriezing

Een zachte behandeling om ongewenste vetrolletjes te verminderen of zelfs te laten verdwijnen, zonder injecties, zonder operatie, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode.

555544.jpg
 

Triple Wave Ice Diode Laser

2 soorten machines: 808nm & Triple Diode Laser

De laser geeft gedurende een aantal milliseonden een lichtflits af aan de huid. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar. Door deze ontharingslaser wordt de haarfollikel geleidelijk opgewarmd om uiteindelijk vernietigd te worden.

 
450-1[20207].jpg

EMS toestellen

New Technology Fat Reducting & Musle Building

Wij maken gebruik van high-intensity focused electro-magnetic (HIFEM) veldtechnologie om korte en krachtige spiercontracties te induceren.

022.jpg

Fungus Nails

Lasertherapie is de nieuwste behandeling die wij aanbieden voor schimmel teennagels en verbetert het uiterlijk van de nagels bij veel patiënten. De schimmelnagel lasermachine werkt door de nagelplaat te penetreren en vernietigt de schimmel onder de nagels

pkpk.jpg
 
 

Meicet Skin Analyser

Multi-spectrale beeldvormingsanalysetechnologieën worden gebruikt om de huidcondities aan de oppervlakte en ondergrond te meten en te onthullen. Door gebruik te maken van onze professionele huidanalyser kunnen klanten eenvoudig nauwkeurige behandelconsulten worden aangeboden

5555.jpg

NMS NMT

De penetratie van rationele microneedles opent de quick absorptie kanaal van de huid en levert cosmetische producten rechtstreeks aan de mesoderm huid. 

hghg.jpg

ND-Yag Laser

De gecentraliseerde hoge energie straal van de laser, dringt door de opperhuid en breekt de structuur van het slechte pigment. De afgebroken miniscule partikels worden door de lymfecellen afgevoerd. ND-Yag Laser wordt gebruikt voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up, couperose behandelingen, verwijderen van pigmentvlekken, huidsverjonging, schimmelnagels, ...

5efd510724fdfppp.jpg
 
 
 

Ultra Sound Aqua Peel

Mensen met langdurige make-up, grote poriën, verstopping en dikke hoornlaag, mensen met huidproblemen zoals mee-eters, aambeien, en donkere huid