ND-YAG LASER

De gecentraliseerde hoge energie straal van del aser, dringt door de opperhuid en breekt de structuur van het slechte pigment.

2.jpg
Schermafbeelding 2022-03-15 om 14.37.31.png

Theorie van de ND-Yag Laser

De afgebroken minuscule partikels worden door de lymfecellen afgevoerd. Hierdoor verlicht of verdwijnt de slechte pigment. Bovendien, beschadigt de laser niet de normale huid er omheen.

5f48fe98ebf8f.jpg
maxresdefault.jpg

ND-yag Laser​​

  • Tatoeges en permanente make-up kun je veilig en effectief verwijderen met de ND YAG Laser. Met de verschillende golflengtes verwijder je elke inktkleur. Door de hoge lichtintensiteit worden de inkdeeltjes afgebroken, waardoor de inkt verbleekt en een gave huid tevoorschijn komt.

  • Couperose zijn gesprongen adertjes die zichtbaar worden als rode lijntjes op wangen, kin, neus, hals of het decolleté. Omdat de gesprongen bloedvaatjes geen functie meer hebben, kan je ze veilig permanent verwijderen.

  • Pigmentvlekken ontstaan meestal op lichaamsdelen zoals het gezicht, hals decolleté en handen. De YAG-Laser is zeer doeltreffend bij de behandeling van pigmentvlekken, waardoor ze verdwijnen en geen obstakel meer vormen voor jouw klanten.

  • Huidverjonging en huidverbetering kan je effectief aanpakken. Met de speciale trenbolone carbon lens dringt de warmte van de YAG-Laser door tot de dieper gelegen huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor er huidverstrakking plaatsvindt en rimpels aanzienlijk verminderen. Grove poriën verminderen, diffuse roodheid verdwijnt en de huid gaat weer stralen!

  • Acne en littekentjes met de energie van de 1064nm golflengte wordt nauwelijks geabsorbeerd door het water in onze huid, maar pas vrijgegeven in de deipe lagen van de dermis. Hierdoor kan deze krachtige golflengte de talgklieren in het gelaat opwarmen en de productie van talg verminderen. Zelfs littekens vervagen of verdwijnen na een behandeling.

  • Schimmelnagels behandelen met behulp van de Carbon Laser Peeling dringt de ND YAG Laser tot diep in de nagels door. Hierdoor heeft de schimmel geen schijn van kans en verdwijnt!