7D Hifu Machine

De HIFU-machine is een op hoge intensiteit gerichte ultrasone behandeling die veroudering tegengaat zowel voor het hele gezicht, de nek en het lichaam.

2.jpg
Hb74b4f44953646d9a51b53e91f5567f0G.jpg
Hifu-banner.jpg

2D HIFU Machine:

2D HIFU machine werkt op dezelfde manier als de Ultherapy. De meest geaccepteerde cartridgediepte is 1,5 / 3,0 / 4,5 mm met de handeling op het voorhoofd, wangen, etc. 2D HIFU heeft een enkele lijn per enkele druk op de knop.

2D HIFU is een efficiënte en veilige manier om de huid te verjongen. De FDA heeft het gebruik van 2D Hifu-machines goedgekeurd die de huid in de nek, op de wenkbrauw en onder de kin optillen en lijntjes en rimpels verwijderen.

 

3D HIFU Machine:

De 3D HIFU-machine werkt om de vetcellen in het vetweefsel in de buurt van uw doelgebied te vernietigen. 3D HIFU ondersteunt tot 11 lijnen per enkele druk op de knop. Dit helpt schoonheidsspecialisten veel tijd en moeite te besparen bij het werken aan klanten met een lichaamsdeel dat gelokaliseerde aandacht nodig heeft.

In dit op hoge intensiteit gerichte echografieapparaat heb je 521 opnamen per pers met een breder scala aan diepten om uit te kiezen. Het biedt echter 6 mm / 8 mm / 10 mm cartridges, zodat er opties zijn voor de dikte van vet met verschillende diepten.

4D HIFU Machine:

HIFU machinefabrikant biedt de 4D HIFU Machine aan die een vaginale verjongingsmachine is die sinds 2017 op de markt is. De standaard 4D HIFU-machine wordt geleverd met een handvat vergelijkbaar met 3D HIFUUs, een extra v-max handvat en een vrouwelijke vaginale verjongingshandgreep voor een nauwkeurigere behandeling. De 4D-machine kan werken op zelfs de kleinere gebieden die de 3D HIFU-handgreep niet precies kan targeten. De v-max kop is slechts 3-5cm in diameter en cirkelvormig van ontwerp.

Het belangrijkste verschil van de 4D HIFU-machine met traditionele ultrasone behandelingen is het vermogen om vaginale aanscherping te doen zonder operatie, die kan worden voltooid in slechts 1-2 behandelingen. De 4D HIFU wordt aangebracht in de vaginalaag. Hoewel deze behandeling mogelijk niet permanent is, kan deze tot 3 maanden onmiddellijk resultaten opleveren, wat betekent dat er geen andere procedures nodig zijn.

hifu.jpg
HIFU-Depths.jpg
未标题-1-1.jpg

5D HIFU Machine:

De 5D HIFU Machine is een schoonheidsbehandeling van de volgende generatie die verschillende technologieën combineert om rimpelvermindering, huidverstrakking en betere celvernieuwingsresultaten te bieden. Het verbetert ook de teint met behulp van RF-frequentie-energiegolven om het collageengehalte te verhogen voor een eerlijkere huid. De HIFU-machine kan op veel gebieden worden gebruikt, waaronder de oksels, het gezicht, de nek, het sleutelbeengebied, de borststreek, enz., Neem contact op met de HIFU-machineleverancier voor meer informatie.

 

5D HIFU-machine maakt gebruik van ultrasone golven om warmte te creëren in diepe lagen van de huid, waardoor collageenvezels samentrekken en de bloedstroom in de buurt van het huidoppervlak verhogen. Als gevolg hiervan zal deze behandeling de huid strakker maken zonder incisies of chirurgie.

voor en na hifu.jpg
hifu04.jpg

7D HIFU Machine:

De 7D HIFU-machine is een op hoge intensiteit gerichte ultrasone behandeling die is ontworpen om de tekenen van veroudering te helpen omkeren en belooft een langdurig jeugdig uiterlijk. In vergelijking met alle andere huidverstrakkingsapparatuur op de markt, biedt dit apparaat een aangepaste behandelingsprocedure voor het hele gezicht, de nek en het lichaam. Het is een innovatieve schoonheidstherapie die geluidsgolven gebruikt om de slappe huid strakker te maken en de collageenproductie in een extreem lage tijd te stimuleren.

Het belangrijkste verschil tussen 7D HIFU en traditionele HIFU is de gebruikte technologie. 7D HIFU maakt gebruik van de nieuwste MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasone technologie, een verbeterde versie van de High Intensity Focused Ultrasound-technologie. Dit zorgt voor meer precisie en efficiëntie bij het richten van specifieke gebieden. Bovendien heeft 7D HIFU verschillende aandachtsgebieden voor het lichaam en gezicht, terwijl traditionele HIFU alleen effectief is op het gezicht. 7D HIFU kan ook verschillende lagen van de huid beïnvloeden, terwijl traditionele HIFU beperkt is tot 5 / 3,0 / 1,5 mm diepten. Ten slotte is 7D HIFUU pijnloos, terwijl traditionele HIFU-behandeling wat pijn veroorzaakt.